Om os hos Heimdal Entofarm

Heimdal Entofarm grundlagdes af gårdejer Dorte Svenstrup på ideologien om at dyrke bæredygtige landbrugsprodukter, der er sund føde både for mennesker og dyr, uden at belaste miljøet. Ved flere lejligheder var Dorte blevet opmærksom på et anderledes og nyt produktionsdyr: insektet

Efter nogen overvejelser blev valget den gule melorm også kaldet den almindelige melorm, eller på latin Tenebrio Molitor.

Efter mange og atter flere forsøg med diverse forskellige foderprodukter, temperaturer, luftfugtigheder og andre parametre der har indflydelse på melormenes forplantning, vækst og nærringsindhold, blev vi dygtige til at præsentere en uniform og skalerbar produktionsproces og output.

Der er mange forskellige opgaver, der skal klares, når man lancerer et så nyt og ukendt produkt, som en spændende og uundværlig fødevare/foder. Derfor er det helt fantastisk, at vi er et så spraglet og velfungerende team.

Dorte Svenstrup
Daglig leder

Vores dygtige fodermester Claus styrer overordnet den daglige drift i melormestaldene. Børge er udvikler, bygger og klarer største delen af FRASS-håndteringen. Dorte passer fødevareproduktionen, webshoppen og regnskaberne.

Jan, Elsebeth og Ditte er investorer i Heimdal Entofarm, og Jan er system og proces optimerer samt tovholder på diverse projekter. Knud sidder i bestyrelsen og styrer diverse budgetter.

Af vores øvrige medarbejdere er en del frivillige. De brænder for melormefarming sammen med os. Det er stærkt at løfte i flok.

I Heimdal Entofarm ønsker vi at skabe arbejdspladser, der giver medarbejderen mening, tryghed, balance i krop og sind samt en god og solid tro på en grøn og glædesfyldt fremtid.
Vi er stolte af vores på alle måder sunde og bæredygtige produkter, og vi ønsker at bevidstgøre forbrugeren og befolkningen i almindelighed om, hvor stor en gevinst der er for det enkelte individ og kloden i helhed, ved at indføre insekter i vores kost på en daglig basis.

Fra venstre: Knud Møller, Børge Olsen, Søren Pasgaard, Claus Lauridsen, Elsebeth Vium, Ditte Vium og Jan Vium.

Få eksklusive tilbud og opskrifter på Heimdals nyhedsbrev

Hvilke passer på dig?

Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere omkring vores betingelser.