Handelsbetingelser

Når du har gennemført en bestilling, modtager du en ordrebekræftelse på din bestilling via e-mail.

I forbindelse med din levering modtager du en e-mail med din faktura. På fakturaen kan du se, om der er varer, vi ikke har kunnet levere. Du kan sammenholde din faktura med de modtagede varer, for at tjekke, at vi har leveret alt som aftalt.

Fakturaen sender vi til dig på e-mail, når varerne afsendes.

Betaling

Når du som privatkunde handler på Heimdalentofarm.dk, skal du benytte et betalingskort eller mobilepay.

Du kan benytte følgende betalingskort:VISA-dankort, Mastercard, VISA, VISA Electron.

For at beskytte dine kortoplysninger håndteres betalingen af en godkendt og certificeret betalingsmodul-leverandør, som sørger for, at alle oplysninger behandles, krypteres og sendes via en sikker forbindelse SLL, så hverken vi eller andre kan få adgang til dine kortoplysninger.

Skulle der være varer, vi ikke kan levere, reducerer vi din betaling tilsvarende.

Erhvervskunder og offentlige kunder har desuden mulighed for at betale via faktura eller EAN. Kundeservice skal kontaktes for godkendelse som fakturakunde.

Priser

Alle prisangivelser på Heimdalentofarm.dk er inkl. moms. Hertil skal lægges eventuelt leveringsgebyr, se nedenfor i afsnittet ”Levering”.

Du kan holde øje med det samlede beløb for dit indkøb, og eventuelt leveringsgebyr, i indkøbskurven.

Priserne ændres løbende i forhold til den generelle prisudvikling og tilbudskampagner. Din pris vil altid være den pris, som gjaldt på bestillingstidspunktet.

Heimdalentofarm.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, skrivefejl, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer, manglende levering og force majeure.

Levering

Pakkeshop
Under 10 kg.: 55 kr.
10-20 kg.: 75 kr.

Order over 20 kg. vil blive sendt afsted i flere pakker og en ny pakkesat tilføjes.  Dvs. en ordre på 27 kg = 1x pakke 20 kg. (75 kr.) + 1x pakke under 10 kg. (55 kr.)

Omdeling erhverv
Under 10 kg.: 75 kr.
10-20 kg.: 85 kr.

Order over 20 kg. vil blive sendt afsted i flere pakker og en ny pakkesat tilføjes.  Dvs. en ordre på 27 kg = 1x pakke 20 kg. (85 kr.) + 1x pakke under 10 kg. (75 kr.)

Omdeling privat
Under 10 kg.: 75 kr.
10-20 kg.: 85 kr.

Order over 20 kg. vil blive sendt afsted i flere pakker og en ny pakkesat tilføjes.  Dvs. en ordre på 27 kg = 1x pakke 20 kg. (85 kr.) + 1x pakke under 10 kg. (75 kr.)

Reklamation

Alle leveringer bliver håndpakket på vores lager og bliver i den proces tjekket for fejl og mangler, inden de leveres til dig. Skulle du alligevel modtage en vare, som ikke lever op til dine forventninger, vil vi meget gerne høre fra dig, så vi kan rette fejlen.

For alle reklamationer gælder, at de skal ske hurtigst muligt, og senest 14 dage fra modtagelse af dine varer. Kontakt os igennem vores kontaktside og via telefon nummer 91311659

99Der kan være situationer, hvor vi beder dig sende den defekte vare retur til os. I sådanne tilfælde dækker vi de udgifter, du har i forbindelse med returneringen.

I tilfælde af forsinkelse vil leveringen ske hurtigst muligt, og vi tilstræber at give besked i god tid.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os, som ikke kan løses i mindelighed ved direkte henvendelse til os, kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse, som er kundeservice@Heimdalentofarm.dk.

Fortrydelsesret

Vi leverer fødevarer til husholdningens løbende forbrug. Der er ikke fortrydelsesret på købet af disse varer.

Registrering af data

Når du afgiver en bestilling på Heimdalentofarm.dk, skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi har brug for disse oplysninger for at kunne levere dine varer og holde dig informeret om din ordre.

Oplysningerne opbevares sikkert og behandles fortroligt i henhold til persondataloven. De gemmes, så længe det kræves efter bogføringsloven.

Dine oplysninger vil ikke blive solgt, videregivet eller på anden måde overdraget til tredjepart. Som registreret kunde har du altid ret til og mulighed for indsigt, ligesom du kan gøre indsigelse mod en registrering. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os.

Registrerede kunder vil modtage enkelte service e-mails fra os vedrørende eventuelle ændringer i forhold til leveringsdage og anden praktisk information i relation til højtider m.m.

Analyseværktøjer

På Heimdalentofarm.dk anvender vi analyseværktøjer, der bruges til at gennemgå trafikdata som fx logfiler fra vores hjemmeside. Vi gemmer eller registrerer IKKE personfølsomme oplysninger i den forbindelse. Formålet med analyserne er udelukkende at komme eventuelle tekniske fejl til livs, samt at forbedre vore kunders oplevelse på Heimdalentofarm.dk.

Få eksklusive tilbud og opskrifter på Heimdals nyhedsbrev

Hvilke passer på dig?

Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere omkring vores betingelser.