Heimdal knækbrød med melormemel
Her er et knækbrød sprængfyldt med godt indhold. Her er tilført 25g Heimdal mel pr. 100g. Sammen med det protein, der er i almindelig knækbrødsdej, giver det et protein indhold på 25%.
Protein støtter dannelsen af ny celler, muskler, hormoner og antistoffer, derfor øger det fysisk styrke, reparation og vedligehold af kroppen, balance i kropssystemer og processer samt kroppens modstandskraft mod sygdom.
Protein knækbrød fra Heimdal er rig på sunde fedtsyrer, som er vigtige for nerve funktioner og hjernes kapacitet og vedligehold. Alle nerver er polstret med et bufferlag af fedt kaldet myelin. Det kan sammenlignes lidt med isoleringen på en ledning. Hvis den ikke er tilstrækkeligt isoleret, er der risiko for kortslutning.
En stor mængde gode fibre, både fra Heimdal mel, men også fra kernerne, er med til at vedligeholde god fordøjelse og dermed god optagelse af de næringsstoffer, som kroppen har brug for.
Derudover får Protein Knæk stor ros for sin lækre fyldige, runde smag. Heimdal mel tilfører UMAMI smag og den totale smagsoplevelse bliver bare mere intens og fyldig.
Alle disse lækre ting kan Protein Knækbrød, og samtidig er det vældig bæredygtigt. Det er det fordi produktionen af Heimdal mel er den blideste måde for miljøet at lave proteiner på.