Heimdal protein knækbrød

Knækbrød er super anvendeligt i mange situationer. Lækkert som en snack, på morgen bordet, til frokost, brudt som lækkert og dekorerende element på tapasbordet. Med det høje protein indhold også fint alternativ til en proteinbar.

Den er en hjælper på slankekuren, da den øger mætheden og forskyder indtag i retning af protein, fedt og fiber, hvilket giver mindre plads til kulhydrater.

Ingredienser

  • 1 dl havregryn
  • 1dl sesamfrø
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl græskarkerner
  • 3 dl hvedemel
  • 1 dl Heimdal mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk salt
  • 2 dl vand
  • 1 ¼ dl olie

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienser sammen. Del dejen i to og rul den ud mellem 2 stk bagepapir.

Fjern det øverste bagepapir og skær ud i ønsket form med et pizzahjul.

Bag i 15-20 minutter ved 190 grader C i varmluftsovn.

Knækbrødene skal være sprøde (ikke bløde).