Melorme i kosten

Fordele ved melorme

  • Melorme lever af restprodukter, hos os hvede og kartofler eller gulerødder fra Danorganic, som er et øko-grønsags vaske- og pakkeri.  Dermed reducere melorme spild.
  • Melorme drikker ingen vand. De er så effektive til at genbruge væske, at de ikke behøver andet væske, end det de suger ud af grønsagerne. Melorme kan også udnytte væske fra luften.
  • Melorme omsætter restprodukterne til næringsrig føde for mennesker og dyr.
  • De laver denne omsætning på en måde, som er sund for miljøets balance, da de udleder meget mindre CO2  i processen i sammenligning med f.eks. kvæg.
  • Melorme man nemt dyrkes alle steder. Når vi dyrker maden lokalt, sparer vi transport omkostninger.

Melormens udviklingsfaser

  1. Melskrubben ( melbillen) lægger æg

  2. Ægget klægger melormen (ca. 4 dage)

  3. Melormen vokser (ca. 10 uger)

  4. Melormen omdanner sig til pubbe

  5. Pubben klægger en melskrubbe (ca.  1 uge)

Få eksklusive tilbud og opskrifter på Heimdals nyhedsbrev

Hvilke passer på dig?

Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere omkring vores betingelser.