Proteinrige Heimdal pandekager

Uhmmmm duften af lækre pandekager…. om det er til morgenmaden, til eftermiddagskaffen eller til dessert. Med sukker og sylt, is eller som her nutella og friske bær. Det er bare lækkert med det hele. Fyldt med grønsager og toppet med ost giver de også et herligt fuldt måltid.

Ens for alle måder at servere dem på er, at disse er med ekstra protein og tilmed af den bæredygtige slags. Bon appetit!!

Ingredienser

  • 1dl Heimdal mel
  • 1 dl majsmel
  • 1 æg
  • ½ dl hytteost
  • 2 dl kokosmælk
  • 2 spsk olie
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk sødemiddel (eller 1 spsk sukker)

Fremgangsmåde

Bland kokosmælk, olie, æg, citronsaft, sødemiddel og hytteost sammen. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør godt. Steg i kokos olie på pande ved middel varme.

Pynt med friske bær og Nutella.